Om oss

Om oss
Østfold Polefitness holder til på Greåker, midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Her har vi en 113 kvm stor og flott sal med god takhøyde og 8 stenger. Vi har gode parkeringsmuligheter utenfor og kommer du med buss er det ca 5 minutter å gå fra holdeplassen. Østfold Polefitness tilbyr kurs, trening, workshops og tjenester for utdrikningslag og andre arrangementer innen for polefitness og poledance.
Hvorfor velge oss?
I Østfold Polefitness er vi opptatt av høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr og vi ønsker å gjenkjennes for et profesjonelt og trivelig miljø med gode instruktører og et godt treningstilbud. Vi bruker kun sertifiserte instruktører for å sikre at du får en trygg, forsvarlig og riktig opplæring. Vi kjører også små klasser med maks 8 deltakere per kurs, noe som gjør at du får en god og personlig oppfølging og veiledning fra instruktøren din. Alle får også hver sin stang på kurset. Som kursdeltaker får du også mulighet til å egentrene i studioet flere ganger i uka, og vi vil også sette opp forskjellige workshops og drop in timer jevnlig. 
Om oss:
Østfold Polefitness tilbyr kurs, trening, workshops og tjenester for utdrikningslag og andre arrangementer innen for polefitness og poledance. Vi holder til på Greåker, midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad og her har vi en 113 kvm stor og flott sal med god takhøyde og 9 stenger. Vi har gratis parkering rett utenfor studioet og kommer du med buss er det ca 5 minutter å gå fra holdeplassen. 
Hvorfor velge oss:
I Østfold Polefitness er vi opptatt av høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr og vi ønsker å gjenkjennes for et profesjonelt og trivelig miljø med gode instruktører og et godt treningstilbud. Vi er selv lidenskapelig opptatt av pole og ønsker å videreformidle denne fantastiske sporten til flest mulig . Vi har erfarne og sertifiserte instruktører som sikrer at du får en trygg, forsvarlig og riktig opplæring. På våre vanlige polenivåer kjører vi også små klasser, med maks 9 deltakere per kurs, noe som gjør at du får en god og personlig oppfølging og veiledning fra instruktøren din. På disse kursene får også alle hver sin stang. På noen av temakursene er vi to per stang. Som kursdeltaker får du mulighet til å egentrene i studioet flere ganger i uka, og vi setter også  opp forskjellige workshops og drop in timer jevnlig.
Følge oss på facebook